DO YOU LOVE THIS SHIT?

Drake ft. Lil Wayne - HYFR

Det bara måste in ytterligare ett musiktips här på bloggen innan den här dagen är slut. Den här gången i form av HYFR av Drake och Lil Wayne där det till en början startas upp med en lite lugnare taktfast rap men som sedan, på något skevt vänster, övergår till ett snabbare skönare tempo innan man ens hinner reagera. Eller så är det bara jag som tappar taktsinnet i samma del varje gång? Oavsett hur det nu ligger till är det ändå inte någon speciellt stor nyhet att när Drake och Lil Wayne väl bestämmer sig för att slå ihop sig till olika projekt blir slutresultatet oftast stort. Som typ den här låten.

Jag måste dock erkänna att den inte satte sig direkt hos mig, till en början tänkte jag till och med "vad fan är det här för skit egentligen?!" men ju mer den spelades desto djupare satte den sig. Så nu hoppas jag att även ni ger den en chans. Eller 3.

TAKE CARE

Drake ft. Rihanna - Take Care

Äntligen är videon här! En underbart vacker låt och så nästan en ännu vackrare video på det. Det kan uppenbarligen inte gå fel när de här två gör musik ihop.


EN VANLIG DAG PÅ JOBBET



Exakt hur har jag kunnat glömma detta?! I höstas, inför en lagfest, skulle bland annat jag, Peter och Alice stå för underhållningen under kvällen och vi bestämde oss därför för att göra en film. En film som fram tills igår legat skyddad, och bara kunnat ses av folk med länk. Igår var det dock premiär för allmän beskådning så nu får även ni, mina bloggläsare, chans att ta del av den!

Nu ska jag sätta fart på dagen här, matlagning står på schemat. Och städning Carolina, städning!

PENSIONÄRSPLANER


Bilder från weheartit.com.

För något år sedan bestämde jag tillsammans med min vän Lovisa att vi som pensionärer, färdigjobbade och med utflugna barn, ska införskaffa oss ett strandhus, långt borta från vardagsstressen, helst någonstans i karribien. Här är det tänkt att vi, två förhoppningsvis fräscha pensionärer i sina näst bästa år, ska spendera livets sista semester tillsammans! Solbrända, vältränade och mätta på livet där hemma i Sverige, där både barn och barnbarn förhoppningsvis redan ploppat ut, ska vi så njuta av konstant sol och värme och för evigt lämna stressen här hemma.

Självklart finns det dock vissa krav på kåken där det är tänkt att vi ska bo, här ska det inte vara vad som helst, det kan jag lova er! I huset ska det ingå både strandtomt och pool, palmer, klarblått hav och såklart sol. Obegränsad tillgång till färgglada nyblandade drinkar vore ju också trevligt. Vem ställer upp och hjälper oss med det?

Så, vad sägs om några av dessa objekt på bilderna ovan, min vän? Saknas det kanske inte rutchkanor rakt ut i havet? Jag vet i alla fall att jag väldigt gärna skulle vilja ha det, om det är möjligt. Tänk dig att bara hoppa över kanten och rakt ut i havet det första man gör på morgonen, innan det är dags för vår frukost. Är det kanske något du också kan tänka dig att punga ut en liten extrapeng för? Hur som helst, jag hoppas det går bra med sparandet för dig där hemma, min vän, här är det i full gång!

RESSUGEN


Bilder från weheartit.com.

Efter en Skype-dejt så här på tisdagsmorgonen, där resor kom på tal, är jag nu mer än någonsin sugen på att ge mig ut och resa. Inte till svenskarnas storfavorit Thailand eller andra liknande turistinfekterade ställen i Asien utan drömmen vore att hitta något eget ställe, något inhemskt ställe där turister är något ytterst ovanligt. Det skulle kunna vara allt från ett litet, litet, väldigt litet, fiskesamhälle i Angola, till en bergskedja i Venezuela eller en koja i Kambodja. För min egen del spelar det egentligen inte så stor roll vad det skulle bli, jag tror bara att om man är öppen för det mesta kommer man nog inte bli besviken, oavsett var man hamnar och vad man får vara med om och se.

Ibland kan det kännas så sjukt läskigt och uppgivet att tänka att man aldrig kommer få möjligheten, eller för den delen heller inte hinna, se hela jorden innan ens tid är över. Tänk alla små samhällen, byar, städer, stränder, berg, sjöar, skogar, savanner, öknar, djunglar, glaciärer, vattenfall och så vidare som man aldrig kommer få se. Man kommer fortsätta att leva i ovisshet om att vissa av de här sakerna ens existerar och bara puttra på i sin egna lilla värld och verkligehet. Kanske dags att börja planera om ditt liv, Carolina?

FREAKS AND GEEKS

Childish Gambino - Freaks Ans Geeks

Vänner med bra musiksmak ska man vara rädd om. Yum.

RSS 2.0